آ

  • آغازگرهای تجاری بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]

  • آنتی‌اکسیدان مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]

ا

  • اپوکسی بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابه‌های غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]

  • ازن‌دهی ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]

  • اسانس آویشن شیرازی و ترخون بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]

  • اسانس پوست پرتقال تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]

  • افزودنی‌های شیمیایی تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]

  • اکسیداسیون مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]

  • الکل بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]

  • اندیس‌های رنگ تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]

  • اولئورزین کلروفیل کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]

  • اولئورزین لیکوپن کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]

  • اولئوزوم دانه کنجد بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]

ب

  • بافت بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]

  • برنج ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]

  • بیوشیمیایی مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]

پ

  • پایداری آنزیم " بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]

  • پیاز" بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • پپتید مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]

  • پروبیوتیک بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]

  • پروتئین دانه کنجد بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]

  • پروفایل بافتی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]

  • پیش‌تیمار مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]

  • پلی‌ساکاریدهای خارج سلولی بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]

  • پنیر بدون آب پنیر عملگرا تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]

  • پوسته شلتوک برنج سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]

  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]

  • پوشش صمغ زدو بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]

ت

  • ترکیبات فنلی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]

  • ترمولیزین" بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]

  • تیمار حرارتی اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]

  • تیمارهای الکتریکی بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]

  • تنش برشی بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]

  • تنش عمودی بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]

چ

  • چروکیدگی شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]

ح

  • حداقل مربعات جزئی ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]

  • حلال بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]

  • حلالیت در آب بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]

خ

  • خاک آلوده" بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • خامه‌ترش بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]

  • خرما اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]

  • خشک‌کردن سیب شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]

  • خواص مکانیکی بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]

د

  • دمای پایین اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]

ر

  • رسیدگی انجیر ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]

  • رنگدانۀ طبیعی کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]

  • روش سطح پاسخ مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]

ز

  • زیست فعال بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]

  • زیست فعال مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]

ژ

  • ژل کامپوزیت بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]

س

  • سیب‌زمینی سرخ‌شده بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]

  • سطح پاسخ شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]

ش

  • شاهی" بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • شبیه‌سازی مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]

  • شبیه‌سازی شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]

ض

  • ضد عفونی اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]

  • ضریب انتقال حرارت جابه‌جایی مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]

ط

  • طبقه‌بندی ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]

  • طیف‌سنجی مرئی/‌ فروسرخ نزدیک موج‌کوتاه ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]

ع

  • عصاره متانولی بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]

  • عصارۀ زرشک کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]

غ

  • غیرمخرب ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]

ف

  • فسفات کاهش‌یافته تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]

  • فعالیت ضد باکتریایی بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]

  • فلاونوئید کل بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]

  • فیلم نشاسته ساگو بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]

  • فیله ماهی تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]

  • فنل کل بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]

ق

  • قوام دهنده بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]

ک

  • کاروتنوئید بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]

  • کاهو" بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • کربوکسی متیل سلولز " بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]

  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابه‌های غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]

  • کیفیت بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]

  • کلروفیل بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]

  • کلسینه کردن سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]

گ

  • گیاه آبزی بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]

  • گرادیان ولتاژ بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]

م

  • ماست همزده بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]

  • مایکروویو مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]

  • مالتودکسترین بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]

  • ماندگاری بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]

  • محصولات گوشتی تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]

  • محصولات گوشتی بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]

  • مدل رئولوژیکی کارئا بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]

  • مدل‌سازی شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]

  • مدول افت بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]

  • مدول ذخیره بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]

  • میزان آمیلوز ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]

  • مهاجرت بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابه‌های غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]

  • موسیلاژ گل ختمی تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]

  • میوه به بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]

ن

  • نان فراسودمند کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]

  • نانوذرات بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابه‌های غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]

  • نانوذرات متخلخل سیلیکا سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]

  • نیترات کادمیوم" بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • نرم‌افزار کامسول مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]

  • نمرۀ ژلاتینه شدن ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]

و

  • و " بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]

  • ویژگی‌های پخت ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]

  • ویژگی‌های مکانیکی بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]

ه

  • هیدروکلوئید بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]

  • هیدرولیز آنزیمی مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]

  • هویج مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]